Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ


Με την παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασσόπουλου και του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης & Υποδομών Γιώργου Βλαντή πραγματοποιήθηκε,  το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι των βρεφονηπιακών σταθμών της Οδού Βορείου Ηπείρου,  ανοικτή συζήτηση με τους κατοίκους του Παλαιού Ηρακλείου με αφορμή την παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης η οποία αφορά σε σειρά παρεμβάσεων σε τμήμα του συγκεκριμένου πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομό χαιρετισμό του ο Δήμαρχος της πόλης Παντελής Βλασσόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε το σύνολο των παρευρισκόμενων για την παρουσία τους.
Η παρουσίαση έγινε από τον συγκοινωνιολόγο, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Ευάγγελο Ματσούκη ενώ αξιοσημείωτη ήταν η μεγάλη προσέλευση των κατοίκων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις απόψεις τους επί των προτεινόμενων ρυθμίσεων και να συμμετέχουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση υγιούς διαλόγου με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.
Σημειώνεται ότι σε κεντρικό σημείο των παρεμβάσεων των κατοίκων αναδείχθηκαν οι προτεινόμενες ρυθμίσεις αναφορικά με την αντιδρόμιση των Οδών Δωδεκανήσου & Κρήτης. 
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Υποδομών Γιώργος Βλαντής ο οποίος είχε και την ευθύνη του συντονισμού της συζήτησης ευχαρίστησε τους πολίτες για τη μαζική τους παρουσία στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει η παρούσα Δημοτική Αρχή με το σύνολο των πολιτών του Ηρακλείου, και διαβεβαίωσε ότι το σύνολο των παρεμβάσεων των κατοίκων του Παλαιού Ηρακλείου θα ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο της οριστικοποίησης της τελικής πρότασης η οποία θα παρουσιαστεί εκτενώς σε μελλοντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μετά το τέλος της ανοικτής συζήτησης- συγκέντρωσης ο ίδιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: « Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στη διοίκηση του Δήμου επιδιώξαμε την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση αποφάσεων που αφορούν το μέλλον της πόλης μας. Αποκλειστικό μας κίνητρο είναι η βελτίωση των όρων ζωής στο Ηράκλειο Αττικής και οι πολίτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οι προσπάθειες που καταβάλουμε σε καθημερινή βάση κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή». 

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Μοσχονάς και Μαρία Γαλακτοπούλου, καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Μπάρμπας, Περικλής Περδικάρης, Δημήτρης Μπούκης, Βιργινία Μακρυωνίτου, Μαίρη Ζούνη  και Μαριάννα Ζούρου 
 

6 σχόλια:

  1. Σωστος ο μαθητης .
    Οπως και ο δασκαλος (Κυρ΄Σταυρος) ετσι και ο μαθητης Παντελής παιρνει απο το χερι τον Ματσουκη και κανουν βολτες στην πολη .
    Αληθεια ο κυρ' καθηγητης ειναι υπαλληλος του δημου ή δημαρχε ανηκει στο μαυρο παρελθον που σε βασανιζει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΚΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 5-6. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ :
    ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ
    ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ
    ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα την τριτη 20/9 ειναι θεμα στο δημοτικο συμβουλιο . ενα πουλακι λεει οτι θα το αποσυρουν για να μην φανε φτυσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα αναβληθηκε απο το δημοτικο συμβουλιο .
    τοσο κοτες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τους υποτιμάτε, δεν είναι κότες τα παιδιά, λαμόγια είναι!
    θα το φαίρουν ως έκτακτο και θα το περάσουν "νύχτα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς
    26 Σεπτεμβρίου 2011 3:31 π.μ.

    Εχουν γνώση οι φύλακες.
    Αλήθεια τι ρόλο παίζει ο Βλαντής.
    Αρχισε πολύ νωρίς να διαψεύδει τον Δήμαρχο.
    Ο Δήμαρχος έλεγε ότι δεν πέρασε από την Ποιότητα Ζωής και ο Βλαντής έλεγε ότι πέρασε τον Αύγουστο.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή