Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δωρεά οχήματος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής


Ένα Ι.Χ επιβατικό όχημα μάρκας Peugeot, συνολικού κυβισμού 1360cc προστέθηκε στη δύναμη των οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ύστερα από δωρεά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο. Η κίνηση αυτή έγινε αποδεκτή στο πλαίσιο της 11ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με την υπ αριθμόν 110 πράξη της.
Σύμφωνα με το με Α.Π 23746/20593 έγγραφό της Διεύθυνσης Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης της Περιφέρειας Αττικής ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης ενέκρινε να τεθεί σε κυκλοφορία το εν λόγω όχημα το οποίο θα φέρει υποχρεωτικά γύρω από το πήγμα τον πλήρη τίτλο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και τον αριθμό κυκλοφορίας (ΙΧ) του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών σε πινακίδες χρώματος πορτοκαλί.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος και η Αντιδήμαρχος Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα Μαρία Γαλακτοπούλου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την εταιρεία καθώς με την προσθήκη του συγκεκριμένου οχήματος επιτυγχάνεται η σταδιακή αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων χωρίς να απαιτηθεί να επιβαρυνθεί στο ελάχιστό ο προϋπολογισμός του Δήμου.   

Από το xtypos.gr

3 σχόλια:

  1. Στο στόλο θα πάει.... σε ποιο σημείο του στόλου ακριβώς; Θα το δει ο κόσμος να κυκλοφορεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολο και κατι θα θελει να ψωνισει καποιος μεσα απο τον δημο απο καποιο supermarket, να μην πηγαινει με τα ποδια δεν το λυπαστε; τοσο πολυ κουραζονται ολοι εκει μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ Η ΔΩΡΕΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ.
    ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΝΔΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΉΓΗΣΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή