Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ


ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Πλατείας 28ης Οκτωβρίου αρ.3

Τηλ. – fax : 210-2854747



1-9-2011

Δελτίο τύπου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης -8ης- 2011 ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» Δημτήτρης Τσεκούρας κατέθεσε, ερωτήσεις προς το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν και την κατάσταση επικρατεί στη δ/νση περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πλημμελή καθαρισμό οδών, στο Κάτω Ψαλίδι όπως: στις οδούς Ηρακλειδών, Πεντέλης, Αφροδίτης, Καζαντζάκη, Τερψιχόρης, Φιλοθέης, Οδυσσέως, Αχιλλέα, Ικάρων, Ι. Ζερβού, στον  παράδρομο της Λ. Κύμης, καθώς και στην πλατεία Μανδηλαρά.
Επίσης αναφέρθηκε και στην ύπαρξη πολλών εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στις οδούς: Κηφισίας, Θεσσαλίας (απέναντι από τους Αγίους Αποστόλους ), Αφροδίτης, Οδυσσέως, Κέας, Αθηνάς και στον παράδρομο της Κύμης. Σύνολο περίπου 25 αυτοκινήτων, τα οποία εκτός του ότι καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης, που λείπουν στην περιοχή, αποτελούν και εστίες βρωμιάς και ρύπων.
Για τα παραπάνω αναφερόμενα ο κος Τσεκούρας κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό, το οποίο και αποδεικνύει την πραγματική κατάσταση της περιοχής, δηλαδή τίποτα περισσότερο από αυτό που ζουν και οι ίδιοι οι κάτοικοι.
Παρ’ όλα αυτά η Διοίκηση του Δήμου για άλλη μια φορά προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να τα διαψεύσει. Προσπάθησε δε να προβάλει και διάφορες δικαιολογίες αποδίδοντας τον πλημμελή καθαρισμό στην, δήθεν, έλλειψη προσωπικού. Ας όψονται οι μεγαλόστομες προεκλογικές διακηρύξεις για επιστροφή των εργαζομένων στις οργανικές τους θέσεις.
Πιστεύουμε ότι με την αξιολόγηση και τη σωστή αξιοποίηση όλων των εργαζομένων του Δήμου, την ενεργοποίηση των αντίστοιχων υπηρεσιών και μηχανισμών του Δήμου μας, με μηδενικό κόστος, θα αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητα των κατοίκων και η ποιότητα ζωής της πόλης μας.
Χρειάζεται γνώση, βούληση, αποφασιστικότητα, τόλμη.
Κε Δήμαρχε ιδού η Ρόδος
Το γραφείο τύπου





2 σχόλια: