Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αναψηλάφηση των κυκλοφοριακών δεδομένων στο Ηράκλειο Αττικής




Η κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης με αφορμή την ανάρτηση των προτάσεων των μελετητών του Δήμου για τμήμα της περιοχής του Παλαιού Ηρακλείου.
“Προτίθεστε να συζητήσουμε στο Δ.Σ. τη συνολική πρόταση της κυκλοφοριακής μελέτης; Προτίθεστε να συνεχίσουμε να συζητάμε αποσπασματικά για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη;” ήταν τα ερωτήματα προς τη διοίκηση του επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκου Μπάμπαλου. Ο ίδιος παρατήρησε πως εκτός των προτεινόμενων ρυθμίσεων στο Παλαιό Ηράκλειο έχει μείνει το πιο “δύσκολο” κομμάτι της περιοχής γύρω από το νεκροταφείο. Ο Σύμβουλος της παράταξης “Όραμα για το Ηράκλειο”, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου ζήτησε να γίνουν συναντήσεις εργασίας μεταξύ των παρατάξεων για τα κυκλοφοριακά προκειμένου να έχουν οι Σύμβουλο μια καλύτερη εικόνα. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Βλαντής τόνισε πως η διοίκηση θα λάβει υπόψη της όλες τις παρατηρήσεις των κατοίκων πριν προχωρήσει στις οριστικές της αποφάσεις ενώ ζήτησε να συμβάλλουν στη διαβούλευση και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τις προτάσεις τους. Για την επιλογή του συγκεκριμένου τμήματος του Παλαιού Ηρακλείου είπε πως κρίθηκε σκόπιμο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τη διέλευση φορτηγών από την Πλαπούτα και ιδιαίτερα από την οδό 25ης Μαρτίου. Ο κ. Βλαντής ενημέρωσε ακόμα πως αναψηλαφούνται όλες οι επι μέρους κυκλοφοριακές μελέτες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα όπως για την περιοχή κάτω από τις γραμμές αλλά και για την Καναπίτσα. Επιδίωξη δε της διοίκησης είναι να πιάσει και το καυτό ζήτημα του κέντρου (σ.σ. όπου η προηγούμενη διοίκηση είχε κάνει πίσω μπροστά στις αντιδράσεις κατοίκων και καταστηματαρχών).







Το θέμα αναρτήθηκε από www.xtypos.gr

3 σχόλια:

  1. Συνέχεια των μελετών του Γεωργόπουλου.
    Τελικά θα κάνετε μαμμία μελέτη για το συμφέρων των πολιτών?
    Μέχρι σήμερα όλες οι μελέτες ήταν πρόχειρες και αντί να λύσουν το κυκλοφορικό πρόβλημα δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα.
    Η μόνη λύση είναι η διάνοιξη της Μελίνας Μερκούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μας ,
    αν θες εστω και ανωνυμα μπορεις να στειλεις ολες τις προτασεις σου και εμεις θα χαρουμε να τις αναρτησουμε και να τις προωθησουμε σε ολες τις παραταξεις του δημου .
    τα στοιχεια οποιουδηποτε στειλει e-mail παραμενουν μονο σε εμας .
    δεσμευομαστε οτι ποτε δεν θα τα διανεμουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ.
    80.000 ευρω ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 2-3 ΔΡΟΜΟΥΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή